Pär & Teres • 29 juli 2017

Efter att ha varit ute på semester i några veckor så var jag åter på hemmaplan för ytterligare ett bröllop. Pär & Teres gifte sig i kapellet som ligger i Mariebergsskogen, ett jättemysig lokal med naturen runtomkring. Vi visste att regnet hängde i luften så vi fotograferade i Mariebergsskogen innan vi skulle vidare till Trossnäs Gård för fest, och detta visade sig vara ett korrekt beslut eftersom himlen öppnade sig efter ca 1 timmes porträttfotografering. Vi tog oss då vidare mot Trossnäs med ett stopp vid kyrkbacken där fösta kyssen paret emellan ägde rum och kunde under vidare färd mot Trossnäs ta någon bild extra innan festen skulle börja.
På denna fest körde jag också fotobåset som jag brukar göra på lite bröllop och andra evenemang. En garanterad partyhöjare kan man säga!

Tack Pär och Teres för en helt underbar dag!