Kulturskolans dansavslutning våren 2018

Nu finns det bilder uppe från kulturskolans dansuppvisning. I galleriet kan man även köpa bilder och betala med Swish eller Bankgiro. Det går att köpa enstaka bilder för 50:-/st eller fler än 10 st för fast pris 500:-.
Har ni några frågor så är det bara att kontakta mig via formuläret på hemsidan eller via mail info@mattiasblomqvist.se.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GALLERIET

 

Kulturskola180518-0478.jpg

Sanna & Håkan • 5 aug 2017

Sanna & Håkan gifte sig i Kristinehamn på Presteruds Herrgård. Det mörka vädret hängde i luften och det såg länge ut att bli ordentligt med regn. Det började komma några droppar under förberedelserna men strax innan vigseln så sprack det upp till solsken och vi bjöds på sol under både vigsel och mingel.
Sanna och Håkan var väldigt lättsamma och trevliga att umgås med vilket gjorde fotograferingen till en riktig höjdpunkt, vi hade solen som bröt av perfekt i skogspartiet vi fotograferade i.

Tack för en helt underbar dag Sanna & Håkan!

BILDSPEL & BILDER

Pär & Teres • 29 juli 2017

Efter att ha varit ute på semester i några veckor så var jag åter på hemmaplan för ytterligare ett bröllop. Pär & Teres gifte sig i kapellet som ligger i Mariebergsskogen, ett jättemysig lokal med naturen runtomkring. Vi visste att regnet hängde i luften så vi fotograferade i Mariebergsskogen innan vi skulle vidare till Trossnäs Gård för fest, och detta visade sig vara ett korrekt beslut eftersom himlen öppnade sig efter ca 1 timmes porträttfotografering. Vi tog oss då vidare mot Trossnäs med ett stopp vid kyrkbacken där fösta kyssen paret emellan ägde rum och kunde under vidare färd mot Trossnäs ta någon bild extra innan festen skulle börja.
På denna fest körde jag också fotobåset som jag brukar göra på lite bröllop och andra evenemang. En garanterad partyhöjare kan man säga!

Tack Pär och Teres för en helt underbar dag!

Linda & Erik • 15 juli 2017

Linda och Erik gifte sig i Östra Ämerviks kyrka, en kyrka som jag inte hade besökt sedan mitt första bröllop någonsin för många år sedan. Det var ett kärt återseende och det är alltid kul att besöka bygdens kyrkor. Erik som har sina rötter i trakterna men bor numer utomlands med sin fru Linda. En jättetrevlig vigsel som följdes av kaffe och tårta i församlingshemmet och därifrån togs sig gästerna till Rottneros Park och Spegelsalen för mat och fest hela kvällen. Vi hann med att fotografera i Östra Ämtervik men också lite i Rottneros Park innan festen drog igång. Linda och Erik hade också hyrt fotobåset under kvällen och fick på så vis många roliga bilder att se tillbaka på!
Läs mer på www.fotobaset.se.

Tack för en underbar dag Linda och Erik!

Malin & Tobias • 1 juli 2017

Malin och Tobias gifte sig strax utanför karlstad, ett härligt sommarstugeområde där vigseln hölls precis intill en sjö. Inramning och känslan kunde man verkligen ta på denna dagen. När jag klev innanför dörren för att fota förberedelser så kände man verkligen att humöret var på topp om ändå att stressen gjorde sig lite påmind, men det är precis som det ska vara tycker jag!
Malin och Tobias är är verkligen två varma människor som det var superlätt att umgås med under dagen!

Maria & Anders • 10 juni 2017

Många bröllop är det under en säsong och jag har inte riktigt hunnit med att blogga. Men det ska jag försöka komma ikapp med nu!
Under juni månad så fotograferade jag detta underbara par på Dömle Herrgård, det bjöds på sommarvärme och vigseln kunde hållas utomhus intill Herrgården.
Vi fotograferde på lite olika ställen i närheten av herrgården samtidigt som humöret var på topp!
Jag återvände gärna till Dömle för nya bröllop, det är verkligen en underbar plats för vigsel och fest!

Parfoto/Gravidfoto Peter & Matilda

Förra helgen fick jag möjlighet att fotografera ett par som väntar tillökning. Jag älskar ju att fotografera människor så detta är underbart att få dela med sig av. Jag önskar Peter & Matilda lycka till i blivande föräldraskapet och tack för att jag fick möjligheten att skapa ett minne för livet i form av bilder.

Gravidfotografering Värmland - Parfotografering Värmland - Fotograf Sunne - Fotograf Värmland