Martina & Tim • 3 juni 2017

Slutet av maj var varmt och med strålande solsken, men sen kom vi in i juni och det var lite kallt och kyligt dagen då Martina och Tim skulle gifta sig, men vad gjorde det? Inte ett dugg! Det blev ett underbart bröllop vid Berga Gård i Lysvik med en fantastisk utsikt över sjön Fryken såklart. Två underbara människor som det verkligen lyser om, de var som gjorda för bröllopsfotografering och förde sig på bästa vis under porträttsessionen.

Jag önskar dem all lycka i framtiden!

Bröllopsfotografering Värmland • Bröllop Lysvik • Bröllop Värmland • Bröllopsfotograf

Monica & Magnus • 27 maj 2017

"Sommarens" första bröllop gick av stapeln nere i Hammarö där Monica & Magnus skulle gifta sig i Hammarö kyrka, det bjöds på sol och fläktande vind ute och en fantastisk vigsel. Vi fotograferade intill Vänern med klippor och fin liten björkskog. Ett fantastiskt brudpar som var jättetrevliga och underbara att jobba med.

Tack för att jag fick vara er bröllopsfotograf denna dag Monica & Magnus!

Emma & Daniel • 27 januari 2017

I januari 2017 fick jag möjligheten att fotografera mitt första vinterbröllop, det var Emma & Daniel som gifte sig i Norra Ny kyrka, två fantastiska personer som jobbade på bra i kylan på Branäsberget där vi inledde porträttfotograferingen. Förberedelserna för bruden ägde rum på toppen av berget och dimman som låg tät gav den där extra sköna känslan under fotograferingen! Tack Emma och Daniel för att jag fick förtroendet att fotografera er bröllopsdag.

Ida & Magnus • 15 okt 2016

Ida & Magnus var tappra och härdade ut i höstkylan när vi fotograferade på Berga Gård i Lysvik. Efter fotograferingen ägde vigseln rum i Lysviks kyrka. Underbara färger bjuder hösten på och Lysvik är verkligen en pärla längs sjön Fryken!

Johanna & Alexander • 24 sept 2016

Alexander och Johanna, ännu ett av sommaren brudpar. Såna där varma och trevliga människor som det kändes rätt med redan vid första mötet. De gifte sig i Sunne kyrka och hade festen i populära Spegelsalen i Rottneros. Stort tack för att ja fick föreviga er dag!

Kulturskolans dansavslutning i kyrkan

Hejsan!

Nu finns bilder uppe från Kulturskolans dansuppvisning i kyrkan! 

Är du intresserad av några bilder så är det bara att skicka ett mail till info@mattiasblomqvist.se. Eller så går du in på KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL GALLERIET där du kan köpa bilder löst för 25 kr/st och betala med Swish så mailas bilderna till er. Ni kan också köpa hela paketet med bilder för 500 kr, kontakta mig på mailadressen ovan för mer info!

Skulle ni ha några frågor ang. betalning eller hur man köper bilder så är det bara att ni hör av er till info@mattiasblomqvist.se eller på 070-6158098.

Bilderna får ej kopieras eller användas utan min tillåtelse, men dela gärna länken på facebook för att visa andra! 

Karin & Filip • 27 aug 2016

Detta var första gången jag var i Ransäter och fotograferade bröllop och det blev en riktigt trevlig vistelse med bra väder, härliga människor och vackra miljöer av alla dess slag. Här nedan har ni ett axplock från fotograferingen. 

Ska ni gifta er 2017 så är det hög tid att boka fotografering redan nu, många datum är redan upptagna (ni ser datumen på startsidan). Så tveka inte att höra av er!

Maria & Peder • 20 aug 2016

Maria och Peder gifte sig i Forshaga kyrka för att sedan ha festen på Apertin i Kil och mellan vigsel och festen så hann vi med 90 minuters porträttfotografering. Det fanns underbara miljöer ute på Apertin vilket var toppen! Tack Peder och Maria för att jag fick fotografera er denna dag!